Kategorie

Pages

12 marca 2016

Jak zrobić domowe masło orzechowe? Przepis na PrzePyszne, bardzo zdrowe masło pistacjowe!

pistachio, vegan,peanutt butter, almond butter, raw food, tasty, healthy, omega 3, fat, salty, food photography, Justyna Pankowska, studio meksyk, healthy blog, recipe.5

" Moje ulubione masło orzechowe!!! Wyjadane wielką łyżką prosto ze słoiczka, stanowczo zbyt często i zbyt zachłannie! Przepyszne o ładnym zielonym kolorze.
Idealnie pasuje do naleśników, kanapek, warzyw. 
Proste i szybkie w wykonaniu!"
Zdjęcia: Studio Meksyk





Zmiana adresu bloga!
Tak! W końcu nastał ten dzień, że adres bloga uległ zmianie. Ten był założony w 2008 roku jak miałam 17 lat! Nazwa nijaka, adres nijaki, a teraz jest pięknie!

Pełen przepis pod nowym adresem: 

Orgazmum





------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pistacje zawierają bardzo dużą ilość witaminy B3, B6 i E. Dzięki zawartości luteiny i zeaksantyny, które występują w plamce żółtej, wpływają pozytywne na wzrok
Te pyszne, zielone orzechy to bomba antyoksydacyjna hamująca działanie wolnych rodników. 

1 komentarz:

  1. Ojej, jest dla mnie słoiczek? Ale bym zjadła! :)
    http://rankiemwszystkolepsze.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń



"Jedzenie smakuje znacznie lepiej, gdy dzielisz się nim z bliskimi"