pistachio, vegan,peanutt butter, almond butter, raw food, tasty, healthy, omega 3, fat, salty, food photography, Justyna Pankowska, studio meksyk, healthy blog, recipe.5 |
" Moje ulubione masło orzechowe!!! Wyjadane wielką łyżką prosto ze słoiczka, stanowczo zbyt często i zbyt zachłannie! Przepyszne o ładnym zielonym kolorze.
Idealnie pasuje do naleśników, kanapek, warzyw.
Proste i szybkie w wykonaniu!"
Zdjęcia: Studio Meksyk
Zmiana adresu bloga!
Tak! W końcu nastał ten dzień, że adres bloga uległ zmianie. Ten był założony w 2008 roku jak miałam 17 lat! Nazwa nijaka, adres nijaki, a teraz jest pięknie!
Pełen przepis pod nowym adresem:
Orgazmum
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pistacje zawierają bardzo dużą ilość witaminy B3, B6 i E. Dzięki zawartości luteiny i zeaksantyny, które występują w plamce żółtej, wpływają pozytywne na wzrok.
Te pyszne, zielone orzechy to bomba antyoksydacyjna hamująca działanie wolnych rodników.
Ojej, jest dla mnie słoiczek? Ale bym zjadła! :)
OdpowiedzUsuńhttp://rankiemwszystkolepsze.blogspot.com/