Kategorie

Pages

11 grudnia 2015

Klasyczne tiramisu w pucharkach, Classical tiramisu


"Tiramisu... niepowtarzalny, umiarkowanie słodki smak, puszystość...
W tym deserze można zatopić się w przyjemności.
Przepis można wykonać w pucharkach, jak i w foremce.
Na wszelki wypadek, polecam zrobienie większej porcji, bo może się okazać, że tej będzie za mało :))))"


Klasyczne tiramisu w pucharkach

200-250 ml mocnej kawy espresso lekko osłodzonej 
400 gram biszkoptów Savoiardi
30-40 ml likieru amaretto





Zmiana adresu bloga!
Tak! W końcu nastał ten dzień, że adres bloga uległ zmianie. Ten był założony w 2008 roku jak miałam 17 lat! Nazwa nijaka, adres nijaki, a teraz jest pięknie!

Pełen przepis pod nowym adresem: 


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz



"Jedzenie smakuje znacznie lepiej, gdy dzielisz się nim z bliskimi"