Kategorie

Pages

22 stycznia 2016

Warzywa z patelni w sosie pomidorowym. Vege


"Dietetyczne, bezglutenowe, dozwolone przy wielu schorzeniach związanych z układem pokarmowym. Pożywne, pyszne i pełne witamin, a do tego tanie i proste w przygotowaniu! Idealnie sprawdzą się do białego mięsa i ryb"



Warzywka z patelni w sosie pomidorowym

Składniki:
1 mała cebula czosnkowa
4 ząbki czosnku
2 łyżki oleju




Zmiana adresu bloga!
Tak! W końcu nastał ten dzień, że adres bloga uległ zmianie. Ten był założony w 2008 roku jak miałam 17 lat! Nazwa nijaka, adres nijaki, a teraz jest pięknie!

Pełen przepis pod nowym adresem: 

Orgazmum



vegetable with tomato sauce, parsley, carrot, healthy food, healthy lifestyle, vegan, gluten free, studio meksyk, Justyna Pankowska,

2 komentarze:

  1. Uwielbiam takie warzywa i często robię :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. U mnie bywają trzy razy w tygodniu <3 takiego mam fioła na ich punkcie :D

      Usuń



"Jedzenie smakuje znacznie lepiej, gdy dzielisz się nim z bliskimi"