"Dietetyczne, bezglutenowe, dozwolone przy wielu schorzeniach związanych z układem pokarmowym. Pożywne, pyszne i pełne witamin, a do tego tanie i proste w przygotowaniu! Idealnie sprawdzą się do białego mięsa i ryb"
Warzywka z patelni w sosie pomidorowym
Składniki:
1 mała cebula czosnkowa
4 ząbki czosnku
2 łyżki oleju
Zmiana adresu bloga!
Tak! W końcu nastał ten dzień, że adres bloga uległ zmianie. Ten był założony w 2008 roku jak miałam 17 lat! Nazwa nijaka, adres nijaki, a teraz jest pięknie!
Pełen przepis pod nowym adresem:
Orgazmum
![]() |
vegetable with tomato sauce, parsley, carrot, healthy food, healthy lifestyle, vegan, gluten free, studio meksyk, Justyna Pankowska, |
Uwielbiam takie warzywa i często robię :-)
OdpowiedzUsuńU mnie bywają trzy razy w tygodniu <3 takiego mam fioła na ich punkcie :D
Usuń