" Obecnie nasz ulubiony makaron pappardelle z łososiem w dwóch odmianach :)
Do jego przygotowania używam wędzonego na zimno łososia i świeżego, przez co jego smak jest niepowtarzalnie smaczny! Nad tym makaronem nie ma się co rozpisywać, jest pyszny bez dwóch zdań, kremowy i aksamitny z wyrazistym smakiem."
Makaron pappardelle z łososiem wędzonym i świeżym
Porcja 2-3 osobowa
Składniki:
200 gram makaronu pappardelle
150 gram świeżego łososia
150 gram wędzonego łososia
Zmiana adresu bloga!
Tak! W końcu nastał ten dzień, że adres bloga uległ zmianie. Ten był założony w 2008 roku jak miałam 17 lat! Nazwa nijaka, adres nijaki, a teraz jest pięknie!
Pełen przepis pod nowym adresem:
Orgazmum
Powodzenia!
Mój Mąż by od razu wciągnol caly :)
OdpowiedzUsuńSzkoda, że ja nie przepadam za łososiem bo danie wygląda pysznie
Danie jak z restauracji! Cudowne zdjęcia :)
OdpowiedzUsuńprzepiękne!:)
OdpowiedzUsuńChętnie prosiłabym się do Ciebie na taki makaron :)
OdpowiedzUsuńKiedyś dziwił mnie dodatek mascarpone do dań wytrawnych, wydawało mi się, że lekko słodkawy ser nie pasuje. Zmieniłam zdanie idealnie nadaje sie do wszelkiego rodzaju sosów, a u Ciebie prezentuje się genialnie. Pyszny :)
OdpowiedzUsuńNie wątpie, ze to musi być pyszne ;)
OdpowiedzUsuńJaki fajny ten makaron! Super ten sos :)
OdpowiedzUsuń